Cykeltur

Blev cykeln till dagis idag, hon va såååå stolt när vi kom fram och berättade för alla fröknar att hon hade cyklat till dagis idag =) Det e min gullunge det. Men inte lika gullig va hon när hon ville stiga upp halv 4 imorse, fick henne att sova en timme till men sen ville hon verkligen inte sova mer så det va bara till att stiga upp, halv 5 och sätta på en film o sen somnade jag i soffan.





Notera Pippi mössan han har =) Den snodde han av Julia och lämnar absolut inte tillbaka den, för han älskar Pippi =)

Matskålsjakt...

Va ett par dagar sen jag bloggade sist, men har inte orkat.
Helgen har flytit på som vanligt,... alldeles för snabbt alltså =) Lördagen bestod av loppis o jakt på matskålsställning till Rocky, utan framgång där. Att hitta en stabil o bra för inte så jättemycket pengar e svårt, jakten fortsätter.... Och på eftermiddagen var vi hos svärföräldrarna och åt mat =) Skönt att slippa stå vid spisen emellanåt. Och alltid lika trevligt med sällskap!
Idag var vi och köpte cykel till Julia, en supersöt och verkligen flickig en med blommor och såklart är den rosa, bild kommer.
Sen fick vi ju ta en runda in på Bo Ohlsson för att köpa hjälm och lås. Så nu ska hon cykla till dagis.

Imorgon är det plugg plugg och åter plugg som gäller. Tills hjärnan säger stopp =) O bus med vovvarna förstås.
Men nu e det soffan o movietajm som gäller innan kudden kallar.

Natti natti
/Linda


Matte.....hmmm nej tack

Har suttit med näsan i min mattebok hela förmiddagen, uch för matte. Man känner sig som ett riktigt kålhuvud =)
Matte är inte min grej! Men skam den som ger sig, har till dec på mig sen ska jag va klar med det. Sen är det Naturkunskapen kvar bara sen e det högskolan som gäller =)

Nätterna har varit mycket bättre, 2 nätter nu som lille Joppe har klarat sig ända till morgonen. Skönt att det går åt rätt håll iallafall. Och det är så skönt att dom har varandra när man går och handlar osv inget gnäll eller ylande och när man kommer hem så rusar båda mot en.





Regnjacka införskaffad till dom blöta dagarna =)


 "Storebror" fick också en.









Tja man vet ju aldrig...det kan ju börja regna inomhus...

Godmorgon =)

Då va man uppe med tuppen igen. Mikael måste ha nån tidsinställd inre klocka som gör så att han måste stiga upp kl 5....varje morgon. Börjar bli lite trött på det nu att aldrig få sova längre. Men men det blir väl bättre med tiden.

Men nu till mitt lilla problem......Några tips på hur jag ska få Joppe rumsren. Dagarna går bra eller tja bra o bra, han tycker det e ok att sätta sig lite varstans, men nätterna blääää
imorse när vi kom ner så va det bara till att torka upp 3 pölar kiss o 3 högar bajs, arghh vad ska jag göra?? Tipsa mig gärna.

//Linda

Sötisarna Julia och Mikael

 


Lite bilder....












Så liten man ser ut att vara i den stora trädgården =)

 

Busdags


Då va det även min tur då =)

Jaha då sitter jag också här och skriver min blogg då =) Oh jag som sa att jag aldrig skulle skaffa en haha.
Super tack till Malin som fixat o knåpat ihop denna till mig då min hjärnkapacitet stod på noll när jag själv pillade med den hehe.

Denna blogg kommer till stor del handla om våra djur o barn. Vildingen Rocky, 7 mån. Även kallad kalven pga hans långa bångstyrda ben som han har noll koll på. Och nykomlingen Joppe, en sheltihane som är 9 veckor. Ska börja med Agility e tanken och kanske nån gång i framtiden även gå på utställningar.
Och våra två barn. Julia som är 5 år och Mikael, 2,5 år. Trotsiga som tusan och vet verkligen hur dom ska reta gallfeber på en. Men stundvis kan dom vara heeeelt underbara!
Så nu har vi som sagt huset fullt =)

//Linda

Välkommen till min nya blogg!

Välkomna!! 
Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!Välkomna!!  Välkomna!!

RSS 2.0